Non-Stop autómentés 

Non-Stop motormentés 

Non-Stop kisbuszmentés 

Karambolos autók elszállítása 

Kisteherautó szállítás

Elakadt járművek mentése

Autó zárnyitás azonnal!

Autószállítás télen – segítünk a bajba jutott gépjárművön és tulajdonosán

A téli időjárásnak erősen érezhető nyoma van az utakon, erőteljesen megnövekedtek az autómentéssel-szállítással kapcsolatos hívások. 

A minap, amikor diszpécserünk jött dolgozni, a Hungária körúton nagyon lassan tudott haladni az autójával. Némi késéssel beérkezett, az első hívásai között szerepelt egy olyan igény, hogy a Mester utca és Könyves Kálmán körút sarkához szeretnének egy autómentőt. Ez a baleset lassította le ennyire a forgalmat.

A Ford típusú személyautó nagyon összetört, a villamossal való találkozás következtében. Személyi sérülés szerencsére nem történt. A rendőri intézkedés után el lehetett szállíttatni a roncsot a közeli Ford szervizbe, ahol megkezdik a biztosító társaságok a kárfelmérést.

Nem csak a hegyi utakon fordul elő, hogy belecsúszik az árokba az autó. Ilyenkor általában valamelyik kereke vagy kerekei a levegőben vannak. Ügyfél vagy csak azt kéri, hogy állítsuk talpra az autót vagy, ha sérült, akkor szállítsuk is el. Ebben az esetben nagyon ki kell kérdezni az ott lévő illetőt, sokszor csak a darus autómentő tud segíteni.

Előfordul, hogy olyan sáros, ingoványos területre téved az autós – néha a GPS elnavigál – hogy beleragad, se előre, se hátra nem mozdul az autó. Általában tudunk segíteni ebben az esetben is, de van úgy, hogy csak traktor tudja kihúzni a bajba jutottat.

Üllőn az egyik benzinkútnál kellett hagynia az éjszaka folyamán az autót valakinek. Kitörött a kereke, a rossz látási viszonyok miatt nekiment az útpadkának. Reggel tudták csak intézni a szállítással kapcsolatos teendőket. A XVIII. kerületben kérte ügyfél az Opel Astra szállítását. Ügyél fiával történt a baleset, nagyon megijedt, amikor meglátta az autót, de a szállítás teljesülése után megnyugodott, hogy jó kezekbe került az autó.

Amikor ügyfél nem biztos benne, hogy mi a probléma az autóval, esetleg lehetségesnek tartja, hogy a helyszínen is meg lehet javítani, akkor is tudunk segíteni. Az autószerelő és autó szállítást végző kollégák összedolgoznak, nem kell másik céget keresnie ügyfélnek, ha valamelyik munka nem teljesül esetleg.